olis noi Halloween bileet favorite baarissa..mikähän sitä taas ois..vampyyri oon halunnu olla joka vuos vappuna sekä halloweeninä.mut ikinä en oo viel ollu,koska ei koskaan oo rahaa loppu kuusta.miksei juhlapyhät vois olla heti kuun alussa.

tällä hetkellä kaapissani on ainoastaan cheerleader asu mikä ei mahdu mulle,ja tiikerin tamineet.olin tänä vappuna tiikeri..ei olis kiva jos olisin samana vuonna kahdesti tiikeri.osaan kyllä tehdä tosi hienon tiikerinaamion..oma äitini ei tunnistanut baarissa kun tulin vastaan..:D hyvä ettei vetänyt turpaan kun tulin halailemaan tanssilattialla ;D ei nyt sentään.tein kyllä sitä naamiota sen 5 tuntia ainaki..huhuh.

sitte tuli mieleen et voishan sitä heittäytyä luovaks ja tehä yhestä vanhasta rikkinäisestä tunikasta revennen ryysyn,meikata naama ku kuolleella ja sitte vielä verkkosukkahousut ja korkkarit.siin ois sitte zombi :D miestä ei kyllä baarista heru sillä naamalla sitte mutta,ei niitä oo kyllä muutenka näkyny.

katsotaan mitä keksin..en rajoita ainakaan luovuuttani siihe että en halua näyttää kauhealta.HALLOWEENINÄHÄN PITÄÄ OLLA HURJA!! ;D